120% Font Size Sharper Font Color
Task 1 Task 2 Task 3 Rating Form
Do you know these words?
The aim of this activity is to measure the number of words that you know on this topic. Below is a list of words related to this topic. Some of them are real English words, but some are wrong. Click on the ones that are real, and ignore the wrong ones. Clicking real words will increase your score, but clicking wrong ones will decrease it. When you have finished, click on the 'Check Answer' button. The program will give you feedback and advice on which words you need to learn.

Your score:
The real words of the wrong words are shown in blue.

accelerator accessibility brand cartel
cluster (analysis) competition competitater competitor components
convenience corporate coverage cut-throat (competition)
display (material) distributation distribution distributor domestic
driving effect economic model empirical (research) entry barriers
axcess excess exhibition guarantee habit
identifine identity loyalty mass-market merchandiser
maximarket minimarket mission multipack niche
panel parallel penetrasion penetration perceived (quality)
positioning potential premium presteige prestige
price-sensitive propensity (to consume) psychological qualitative (interview/research)
quantitative (interview/research) query random (sample) redempsion redemption
reference (price/value) registered (trademark) repositioning satisfacsion satisfaction
segmentation service stock techniques
trend turnaround    

Match the word to the definition

Fill in the gap with the best word.
  1. Material that will contribute to a finished product but is not the finished product itself is called a component .
    (Answer: component )
  2. A situation in which people compete with each other in an unpleasant and often cruel and unfair way is called cut-throat .
    (Answer: cut-throat )
  3. The company put on an exhibition of its products to promote the business in the new market.
    (Answer: exhibition )
  4. A business that does not manufacture its own products, but purchases and resells those products is called a distributor .
    (Answer: distributor )
  5. This type of customer keeps coming back to buy the same brand and therefore has brand loyalty .
    (Answer: loyalty )
  6. A large market made up basically of the same goods for consumers is known as a mass-market .
    (Answer: mass-market )
  7. A potential market consists of all the individuals and organisations in a particular market who have some level of interest in the product, but have not bought one yet.
    (Answer: potential )
  8. When the demand for a product (goods and services) decreases quickly following a rise in price and vice versa it is known as being price-sensitive .
    (Answer: price sensitive )
  9. When a customer asks for information about his account or about the product or service involved it is called a query .
    (Answer: query )
  10. The time it takes to get a job done and deliver the output, once the job is submitted for processing is known as turnaround .
    (Answer: turnaround )
Click the tabs to show contents.
Copyright© 2012-2015 UGC ICOSA Project, Hong Kong. All rights reserved.